Arrangører 2018

IT-Camp arrangeres af 10 frivillige IT Produktudvikling- og datalogistuderende fra Aarhus Universitet. Der vil altid være mindst én af de ansvarlige for IT-Camp til stede under campen - både på vandrehjemmet og ved alle arrangementer. Vi svarer meget gerne på spørgsmål inden, under og efter campen, hvis I sender en email til itcampau@gmail.com eller på vores Facebookside IT-Camp for piger.

Her under kan du se arrangørerne, samt hvilket studie de går på, og hvorfor de har valgt at læse en IT-uddannelse på Aarhus Universitet.

Vi glæder os til at se jer til en spændende og sjov camp!

Mathias
Studie: IT Produktudvikling, 4. år
Derfor læser jeg IT Produktudvikling: Jeg stiftede faktisk bekendtskab med IT, da jeg var i studiepraktik på datalogi. Det tog dog ikke lang tid for mig at indse, at fysiske designs og flotte brugerflader tiltaler mig mere, end de tungere matematiske fag gør som man gerne ser på datalogi.
Mest spændende fag eller studieprojekt: Jeg havde et kursus, hvor jeg fik lov til at designe og programmere et spil fra bunden af. En del af kurset indebar også at designe en fysisk controller til at styre spillet, så jeg fik lov til, både at arbejde med fysisk og software design. Det er netop sammensmeltningen af de fysiske og det digitale, som jeg synes er rigtig spændende.

Alberte
Studie: Datalogi, 4. år
Derfor læser jeg datalogi: Matematik har altid været et fag som jeg har været glad for, sammen med logiske opgaver, derfor var datalogi en oplagt vej at gå. Desuden synes jeg, at det er fedt, at man kan bygge noget helt fra bunden ved hjælp af kode.
Mest spændende fag eller studieprojekt: Algoritmer og datastrukturer har efter min mening, været et af de bedste fag, som vi har haft, da det handler om problemløsning, og derfor involverer logiske opgaveløsning.

Louise
Studie: IT Produktudvikling, 2. år
Derfor læser jeg IT Produktudvikling: I gymnasiet havde jeg faget informatik, hvor jeg prøvede kræfter med meget basal programmering og strukturering af brugergrænseflader. Jeg kunne bruge flere timer på at nørkle samt gøre det flot og tog i studiepraktik ved en lignende uddannelse i Aalborg. Jeg elsker det stadig og har nu fået flere og bedre værktøjer til at gøre det bedst muligt.
Mest spændende fag eller studieprojekt: Her i slutningen af andet semester har jeg faget It produktdesignprojekt. Det er faktisk det eneste vi har. Der er mulighed for at fordybe sig og bruge alt hvad vi har lært inden for bl.a. designprocess, prototyping og programmering.

Viggo
Studie: Datalogi, 2. år
Derfor læser jeg datalogi: Jeg har altid været interesseret i computere og teknologi, desuden elsker jeg at udfordre mig selv. Derfor er datalogi en rigtig fed uddannelse, da det er udfordrende, teknisk og super nørdet.
Mest spændende fag eller studieprojekt: Der er mange fag jeg ser frem til at have, men også nogle der allerede nu har fanget min interesse, som algoritmer.

Celine
Studie: IT Produktudvikling, 2. år
Derfor læser jeg IT Produktudvikling: Jeg har altid været fascineret af design og teknologi hver for sig, men aldrig tænkt over, at det kan forenes. Da jeg læste om IT Produktudvikling tænkte jeg, at det var lige noget for mig. Blandingen med at være kreativ, designe og få det hele til at hænge sammen med programmering er enormt tiltalende.
Mest spændende fag eller studieprojekt: Jeg synes, at der mange kommende fag, som ser spændende ud. Indtil videre er det IT-produktdesignprojekt, hvor vi har fået lov til at bruge alt det, vi har lært på det første år, til at skabe vores eget produkt.

Rebecca
Studie: IT Produktudvikling, 2. år
Derfor læser jeg IT Produktudvikling: Da jeg skulle vælge studie, var jeg meget splittet. Jeg stod imellem noget kreativt, noget med psykologi eller noget teknisk. Da jeg læste beskrivelsen for IT Produktudvikling, tjekkede alle mine bokse af. Det virkede som den perfekte kombination for mig! Hvor jeg både ville kunne udtænke de kreative idéer, inddrage brugeren, men også få redskaberne til at føre dem ud i livet.
Mest spændende fag eller studieprojekt: IT-produktdesignsprojekt har indtil videre været det aller fedeste fag. Her bruger vi alt, hvad vi har lært resten af året, til at lave et mega fedt produkt. I projektet styrer vi selv vores tid, hvilket er rigtig fedt at prøve. Og så skal vi både designe, programmere, lave brugerstudier og bygge et fysisk produkt. Her er jeg blevet bekræftet i, hvor meget jeg har lært i løbet af året, og har fået blod på tanden i forhold til de mange spændende fag, jeg skal have i fremtiden.

Frederik
Studie: Datalogi, 2. år
Derfor læser jeg datalogi: Jeg har altid haft en interesse for at vide hvordan ting er lavet, og hvordan de virker. Derfor har en uddannelsen indenfor det tekniske altid virket interessant.
Mest spændende fag eller studieprojekt: Det mest spændende fag vi har haft indtil videre vil være algoritmer, det er en god blanding mellem programmering og logik, samt en lille smule matematik.

Lena
Studie: Datalogi, 3. år
Derfor læser jeg datalogi: Jeg elsker problemløsning og er vild med med matematik –men helst når det kan bruges i praksis. Derfor passer datalogi rigtig godt til mig. Og så er det super fedt at kunne have et relevant studiejob, hvor man kan se, hvad datalogien bruges til i den "virkelige verden".
Mest spændende fag eller studieprojekt: Jeg kan bedst lide de kurser, hvor matematikken og datalogien spiller sammen. Det er for eksempel algoritmer, machine learning og programmeringssprog.

Mikkel
Studie: Datalogi, 4. år
Derfor læser jeg datalogi: Jeg læser datalogi fordi, jeg fra en meget ung alder har jeg været interesseret i computere og programmering. Den interesse udspringer, nok fordi jeg altid har haft stor glæde ved at finde løsninger til problemer; og her indblikket i datalogi er et perfekt værktøj til det.
Mest spændende fag eller studieprojekt: Personligt synes jeg "Softwarearkitektur" var et rigtig godt fag, her blev vi bl.a. introduceret til den organisatoriske del af software-programmering. Derudover, har jeg haft "P2P and Cloud Computing" hvor vi skulle bygge vores eget Peer-to-Peer netværk, her valgte vi at lave et decentraliseret backup system. Det var en rigtig god måde at kombinere teori og praktik.

Nicklas
Studie: Datalogi, 2. år
Derfor læser jeg datalogi: Matematik og programmering har altid fyldt en stor del af mit liv, så der var ingen tvivl for mig, da jeg skulle vælge min videregående uddannelse. Datalogi er det bedste valg for mig, fordi det har forenet mine interesser, og det går i dybden med, hvad man ofte tager for givet på sine daglige eventyr i IT-verden.
Mest spændende fag eller studieprojekt: Vores hidtil mest interessante kurser har været algoritmer og programmeringssprog. Algoritmer er en yderst spændende grundsten inden for datalogien. Programmeringssprog, som er en mild udgave af et senere kursus, har lært os, ikke alene terminologien, som man bruger i udviklingen og anvendelsen af programmeringssprog, men også at konstruere vores eget mini-sprog; altså programmering af programmering. Jeg ser frem til de fremtidige udfordringer, som uddannelsen vil bringe mig!

Følg os på de sociale medier