Arrangører 2017

IT-Camp arrangeres af 7 frivillige IT og datalogistuderende fra Aarhus Universitet. Der vil altid være mindst én af de ansvarlige for IT-Camp til stede under campen - både på vandrehjemmet og ved alle arrangementer. Vi svarer meget gerne på spørgsmål inden, under og efter campen, hvis I sender en email til itcampau@gmail.com eller på vores Facebookside IT-Camp for piger.

Her under kan du se arrangørerne, samt hvilket studie de går på, og hvorfor de har valgt at læse en IT-uddannelse på Aarhus Universitet.

Vi glæder os til at se jer til en spændende og sjov camp!

Marie-Louise
Studie: IT, 3. år
Derfor læser jeg IT: Inden jeg søgte ind på IT, var jeg meget i tvivl om, hvilken uddannelse jeg skulle vælge. Efter at have snakket med en veninde, der læser datalogi, foreslog hun, at jeg skulle prøve at undersøge IT-uddannelsen. På baggrund af en snak med hende og research på nettet valgte jeg at søge ind på IT, da den forener kreative elementer med et teknisk lag.
Mest spændende fag eller studieprojekt: Det bedste kursus, jeg har haft, er IT-Produktdesignprojekt. Da det er det afsluttende kursus på første år, er det her, det bliver klart, hvordan de redskaber, vi har lært, spiller sammen og giver os muligheden for at skabe nye og spændende projekter.

Ninna
Studie: IT, 3. år
Derfor læser jeg IT: Jeg var meget i tvivl om, hvad jeg skulle læse, men jeg vidste, at jeg gerne ville tage en uddannelse med nogle kreative elementer. IT består I store træk af design, teknologi og forretningsforståelse, og det synes jeg er en rigtig god kombination.
Mest spændende fag eller studieprojekt: Jeg synes, der er rigtig mange spændende fag på IT, men et af de bedste fag synes jeg har været interaktionsdesign. Man lærer at designe interaktive brugergrænseflader til en bestemt målgruppe gennem brugerinddragelse i designprocessen. Mange af de redskaber man lærer fx skitsering og prototyping, benytter man resten af uddannelsen.

Freja
Studie: IT, 3. år
Derfor læser jeg IT: Jeg har altid været interesseret i kunst og design, men samtidigt også i teknologi. IT var et oplagt valg for mig, da det forener teknologi og programmering med design og kreativitet. Dagen efter at jeg havde hørt om studiet, tog jeg en impulsiv beslutning og søgte ind, hvilket jeg er rigtig glad for, at jeg gjorde.
Mest spændende fag eller studieprojekt: Det er svært at sige, hvilket fag er det mest spændende, da jeg har rigtig mange favoritter. Mit nuværende yndlingsfag må dog være Designteori og -historie, hvor vi skal redesigne et udvalgt produkt til at passe til en masse forskellige designperioder. Det er enormt inspirerende.

Katrine
Studie: Datalogi, 3. år
Derfor læser jeg datalogi: Jeg startede på datalogi, fordi jeg elsker matematik, og fordi jeg synes, at den måde som matematikken er anvendt i datalogi er ekstremt spændende. Det giver en grund til at matematikken er vigtig og ikke blot fordi, det er sjovt at kunne bevise noget.
Mest spændende fag eller studieprojekt: For mig har Algoritmer og Datastrukturer været et af de mest spændende fag, og det var en del af grunden til, at jeg overhovedet startede på datalogi.

Mathias
Studie: IT, 3. år
Derfor læser jeg IT: Jeg stiftede faktisk bekendtskab med IT, da jeg var i studiepraktik på datalogi. Det tog dog ikke lang tid for mig at indse, at fysiske designs og flotte brugerflader tiltaler mig mere, end de tungere matematiske fag gør som man gerne ser på datalogi.
Mest spændende fag eller studieprojekt: Jeg havde et kursus, hvor jeg fik lov til at designe og programmere et spil fra bunden af. En del af kurset indebar også at designe en fysisk controller til at styre spillet, så jeg fik lov til, både at arbejde med fysisk og software design. Det er netop sammensmeltningen af de fysiske og det digitale, som jeg synes er rigtig spændende.

Marie Louisa
Studie: Datalogi, 5. år
Derfor læser jeg datalogi: Jeg er rigtig glad for matematik; men ville gerne læse noget alternativt til dette. Datalogi var da et oplagt valg, idet det er en form for anvendt matematik.
Mest spændende fag eller studieprojekt: Jeg har haft et fag kaldet Oversættelse, hvor vi skulle implementere noget, der kaldes en compiler. Det var et hårdt kursus, men jeg synes, det var fedt!

Alberte
Studie: Datalogi, 3. år
Derfor læser jeg datalogi: Matematik har altid været et fag, som jeg har været glad for sammen med logiske opgaver, derfor var datalogi en oplagt vej at gå. Desuden synes jeg, at det er fedt, at man kan bygge noget helt fra bunden ved hjælp af kode.
Mest spændende fag eller studieprojekt: Algoritmer og datastrukturer har været et af de bedste fag, som vi har haft, efter min mening, da det handler om problemløsning, og derfor involverer logiske opgaveløsning.

Følg os på de sociale medier