Arrangører 2022

IT-Camp arrangeres i år af 11 frivillige IT-Produktudvikling- og datalogistuderende fra Aarhus Universitet. Der vil altid være mindst én af de ansvarlige for IT-Camp til stede under campen - både på vandrehjemmet og ved alle arrangementer. Vi svarer meget gerne på spørgsmål inden, under og efter campen, hvis I sender en email til kontakt@itcamp.dk eller på vores Facebookside IT-Camp for piger.
Her under kan du se arrangørerne, samt hvilket studie de går på, og hvorfor de har valgt at læse en IT-uddannelse på Aarhus Universitet.
Vi glæder os til at se jer til en spændende og sjov camp!

Anna

Datalogi, 4. år

Jeg har valgte at læse datalogi fordi jeg elskede matematik, men gerne ville læse noget hvor jeg skulle bruge det i praksis. Jeg vidste ikke super meget om faget inden jeg valgte det, men det har vist sig at være super interessant og det er fedt at se, hvordan man kan bruge teori i praksis.
På første semester havde vi kurset Algoritmer og datastrukturer. Det var et mega spændende kursus, hvor vi lærte om algoritmer dvs. lærte hvordan man løser problemer effektivt.

Anne Kirstine

Datalogi, 4. år

Jeg læser Datalogi fordi jeg godt kan lide matematik og at løse problemer.
Mit yndlingsfag har været Algoritmer og Datastrukturer hvor vi lærer om algoritmer.

Mariam

Datalogi, 3. år

Det er meget matematisk, mens det stadig var praktisk. Desuden var jeg fascineret af muligheden for at lære at programmere og forstå de værktøjer, vi ser dagligt.
De bedste kursus indtil videre har været Algoritmer og Datastrukturer, hvor du får forskellige problemer, du skal prøve at få computeren til at forstå, hvad du vil have den til at gøre, og hvordan det er optimalt at løse det.

Rikke

IT-Produktudvikling, 3. år

Egentlig havde jeg tænkt på at læse datalogi eller datamatiker, som var de to IT-uddannelser jeg kendte til førhen. I forbindelse med u-days stødte jeg på IT-produktudvikling, som kombinerer IT og hardware med design. Jeg har altid kunne lide at være kreativ og at skabe ting med mine hænder, så for mig er studiet den perfekte blanding af logisk tænkning og kreativitet.
IT-produktdesignprojekt på 2. semester er et stort kursus med plads til at udforske et designområde på egen hånd og i dybden. Det er både struktur og rent kaos på samme tid. Vi er funderet i IT, men design handler egentlig om at forstå menneskelige behov, og derfor synes jeg at det er sindssygt spændende.

Stinna

Datalogi, 4. år

Jeg læser datalogi, fordi jeg elsker matematik, men jeg har interesser i ting lige fra animation til dyreliv. Næsten alle brancher skal bruge en computernørd til et eller andet, og jeg synes det er fedt, at datalogi giver mig noget, jeg kan anvende over det hele. Og så synes jeg det er super sjovt at få lov til at falde lidt ned i et kaninhul og nørkle med matematik og programmering.
Det fedeste kursus for mig har uden tvivl været Beregnelighed og Logik, som er meget teoretisk og har omdrejningspunkt i hvilke problemer, datalogien og matematikken kan og ikke kan, og hvordan vi logisk kan bevise disse ting. Efterfølgende har jeg været på talentforløb i et semester hos Logik og Semantik-gruppen, hvor jeg skulle lave et stort bevis om et bestemt programmeringssprog, hvilket var et udfordrende og sjovt problem at løse.

Andreas

IT-Produktudvikling, 3. år

Jeg har altid været interesseret i teknologi, men aldrig været den skarpeste til matematik. IT-produktudvikling, giver mig muligheden for at komme ind i IT verdenen med et designudgangspunkt i stedet for et matematisk udgangspunkt.
På 2. semester havde vi et fag om vorden internettet af ting er bygget op, hvor vi skulle lave hjemmesider, der opbevarede data fra mikrocontroller, i en database. Det blev en blanding af begge de fag vi havde på det semester, hvilket var super fedt.

Johannes

IT-Produktudvikling, 5. år

Jeg syntes at IT og computere og alt det vi kan gøre med dem er enormt spændende, Jeg ville også gerne have mulighed for at udfordre mig kreativt, og jeg kan godt lide ideen om at skabe noget der direkte kan forbedre folks liv.
På 2. semester havde jeg et projekt, hvor vi skulle skabe en læringsteknologi. Det var enormt spændende og lærerigt at gennemgå hele designprocessen, med undersøgelse, idégenerering, konceptudvikling, prototyping, og evaluering med brugere.

Mads

Datalogi, 4. år

Jeg har altid været meget interesseret i computere og matematik, og derfor var Datalogi et oplagt valg. Noget, som jeg synes er spændende ved Datalogi er, at man lærer en masse om, hvordan tingene er bygget op på et teknisk og teoretisk niveau.
Et af mine yndlingskurser har været Computerarkitektur, Netværk og Operativsystemer, hvor man lærer en masse om, hvordan en computer er opbygget, og hvordan de kommunikerer med hinanden. Det synes jeg var rigtig spændende, fordi jeg fik en teoretisk forståelse af mange af de processer og værktøjer, som jeg ellers har taget for givet.