Arrangører 2024

IT-Camp arrangeres i år af 13 frivillige datalogistuderende fra Aarhus Universitet. Der vil altid være mindst én af de ansvarlige for IT-Camp til stede under campen - både på vandrehjemmet og ved alle arrangementer. Vi svarer meget gerne på spørgsmål inden, under og efter campen, hvis I sender en email til kontakt@itcamp.dk eller på vores Facebookside IT-Camp for piger.
Her under kan du se arrangørerne, samt hvilket studie de går på, og hvorfor de har valgt at læse en IT-uddannelse på Aarhus Universitet.
Vi glæder os til at se jer til en spændende og sjov camp!

Anna

Datalogi, 5. år

Jeg har valgte at læse datalogi fordi jeg elskede matematik, men gerne ville læse noget hvor jeg skulle bruge det i praksis. Jeg vidste ikke super meget om faget inden jeg valgte det, men det har vist sig at være super interessant og det er fedt at se, hvordan man kan bruge teori i praksis.
På første semester havde vi kurset Algoritmer og datastrukturer. Det var et mega spændende kursus, hvor vi lærte om algoritmer dvs. lærte hvordan man løser problemer effektivt.

Anne Kirstine

Datalogi, 5. år

Jeg læser Datalogi fordi jeg godt kan lide matematik og at løse problemer.
Mit yndlingsfag har været Algoritmer og Datastrukturer hvor vi lærer om algoritmer.

Mariam

Datalogi, 4. år

Det er meget matematisk, mens det stadig var praktisk. Desuden var jeg fascineret af muligheden for at lære at programmere og forstå de værktøjer, vi ser dagligt.
De bedste kursus indtil videre har været Algoritmer og Datastrukturer, hvor du får forskellige problemer, du skal prøve at få computeren til at forstå, hvad du vil have den til at gøre, og hvordan det er optimalt at løse det.

Emil

Datalogi, 4. år

Jeg har altid haft stor interesse for teknologi og flair for matematik, så datalogi var den oplagte uddannelse til mig.
Mit yndlingsfag har været beregnelighed og logik, som bla. gav dybere indblik i teoretiske modeller for beregning, samt en forståelse for forskellen mellem sandhed og bevislighed

Nikoline

Datalogi, 4. år

Jeg valgte Datalogi fordi jeg altid har været fascineret af computere og gerne ville lære programmering på Universitetets niveau. Derudover kan jeg godt lide at anvende matematik til at løse diverse problemer.
Bachelorprojektet på sidste semester af bacheloren. Her kan man virkelig fordybe sig i et emne med vejledning fra en professor. Det er meget frit, og man kan både programmere og bruge teori. Det var især fedt at arbejde i en gruppe.

Keshona

Datalogi, 1. år

Jeg blev først eksponeret for IT efter gymnasiet og blev helt mindblown over hvad IT-verdenen indebærer, hvor meget man er i stand til at skabe, og hvor stor en indflydelse man kan have. Da jeg som person er teoretisk orienteret og er glad for matematik, var datalogi det naturlige førstevalg for mig.
Det mest spændende fag er helt klart beregnlighed og logik, da man ved at forstå og analysere forskellige modeller får en dybere forståelse for hvordan en computer egentlig "tænker".

Stark

Datalogi, 2. år

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle læse, og så faldt jeg over datalogi, hvilket var et godt match
I faget "computerarkitektur, netværk og operativsystemer" lærer man helt i dybden, hvordan en computer fungerer

Stine

Datalogi, 1. år

Jeg har altid været glad for problemløsning og datalogi giver en god mulighed for at forståå den bagvedliggende teori samtidig med, at man får de praktiske værktøjer til at implementere løsningen i et program.
Det bedste kursus har for mig være beregnelighed og logik. Kurset giver et dybere indlib i den teoretiske del af datalogien og man får forståese for de grundlæggende principper om sandhed og bevislighed.

Sawsan

Datalogi, 1. år

Jeg har valgte at læse datalogi fordi jeg kan godt lide matematik og har interesser indenfor programmering. Jeg er sikker på, at mit valg af datalogi vil åbne mange spændende døre for mig i fremtiden.
Jeg synes at Algoritmer og Datastrukturer var den mest spænde kursus. Jeg har fået en forståelse for, hvordan algoritmer og datastrukturer fungerer, og hvordan de kan bruges til at løse forskellige typer problemer.

Simon

Datalogi, 2. år

Fordi jeg får lov at tænke kreativt og løse nye problemer hver dag, med nye daglige udfordringer lærer man at se løsninger i stedet for problemer.
Det mest spændende projekt jeg har haft indtil videre, er eksperimentel systemudvikling hvor man får lov at bruge sine erfaringer fra forskellige kurser til at udvikle en prototype, til en rigtig virksomhed og anvende det teoretiske i praksis.

Max

Datalogi, Ph.D

Jeg tager min ph.d. i datalogi, fordi jeg elsker at tænke over problemer og forsøge at løse dem. Jeg er også fascineret af at lære om ny teknologi!
Jeg har ikke noget fag nu, men jeg har mit ph.d.-tema. Jeg forsker i mere pålidelige informationssystemer og information på internettet. Jeg synes, det er meget spændende.

Diana

Datalogi, 2. år

Jeg valgte at læse datalogi, fordi jeg længe havde haft en interesse inden for programmering, og datalogi åbner op for mange muligheder.
Det mest spændende fag for mig var softwarekonstruktion og softwarearkitektur, hvor vi arbejdede på et konkret projekt.

Daniel

Datalogi, Postdoc

Comming soon™️

Amanda

Datalogi, 4. år

Jeg valgte at læse datalogi, fordi jeg ikke havde lyst til at analysere flere dansk tekster 😉 Ej, som mange andre, var jeg interesseret i teknologi, var fan af matematik og kunne lide, at datalogi havde mange muligheder.
Jeg synes, at bachelorprojektet var noget af det mest spændende på studiet. Jeg var heldig og kunne samarbejde med et firma, hvor det var fedt at benytte det, som jeg har lært på studiet, til at lave noget, som rent faktisk vil blive anvendt.